banner



Πορτογαλία Γερμανία : Ay Bxwwlfitb0m

Πορτογαλία Γερμανία : Ay Bxwwlfitb0m. Πορτογαλία και γερμανία αναμετρώνται σήμερα 19/6 στο μόναχο για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του euro2020. Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Τους βαυαρούς δεν τους ξεγράφεις! Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος. Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών του

Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια. Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία.

923cqctwskwt8m
923cqctwskwt8m from yellowradio.gr
Η ομάδα του γιόακιμ λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη. Ντερμπάρα με τα όλα της στο μόναχο. Θύμισε την παλιά καλή πρωταθλήτρια (vid) από Πρεμιέρα για πορτογαλία, γαλλία και γερμανία στον «όμιλο του θανάτου». Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Εγιναν ξανά πάντσερ και ισοπέδωσαν την πρωταθλήτρια.

Μία γερμανία να την πιεις στο ποτήρι.

Τους βαυαρούς δεν τους ξεγράφεις! Κι άλλο γκολ βρήκε η γερμανία στο παιχνίδι με την πορτογαλία. Θύμισε την παλιά καλή πρωταθλήτρια (vid) από Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια. Η ομάδα του γιόακιμ λεβ, έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να σκοράρει και να διώξει το άγχος από πάνω της, στην προσπάθεια της να φτάσει στη νίκη. Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τo ματς του euro μεγάλο ντέρμπι στο μόναχο με τους γερμανούς να παίζουν τα ρέστα τους κόντρα στους πρωταθλητές ευρώπης. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Ντερμπάρα με τα όλα της στο μόναχο. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα.

Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου (βίντεο) τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών. Πορτογαλία και γερμανία αναμετρώνται σήμερα 19/6 στο μόναχο για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του euro2020. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών του Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ.

6wbcapi5nl0m6m
6wbcapi5nl0m6m from cdn1.img.sputniknews.gr
Θύμισε την παλιά καλή πρωταθλήτρια (vid) από Πορτογαλία και γερμανία αναμετρώνται σήμερα 19/6 στο μόναχο για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του euro2020. Η ψυχολογία των παικτών της γερμανίας έδειχνε να έχει πέσει, μην έχοντας την ικανότητα να απειλήσουν. Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών του Η πορτογαλία και η γερμανία αναμετρώνται στην allianz arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη.

Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία.

Η ψυχολογία των παικτών της γερμανίας έδειχνε να έχει πέσει, μην έχοντας την ικανότητα να απειλήσουν. Πορτογαλία και γερμανία συγκρούονται στην 'allianz arena' του μονάχου, για την 2η αγωνιστική του group f στο euro 2020. Από τη μία η κάτοχος του τίτλου, πορτογαλία, από την άλλη, η παγκόσμια. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών του Η γερμανία θυμήθηκε την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, ατυχώς για τη νυν πρωταθλήτρια ευρώπης πορτογαλία που βρέθηκε στο δρόμο της. Το var ακύρωσε το γκολ του γκοσένς (vid) η γερμανία σκόραρε με τον γκοσένς αλλά τέιλορ και var το ακύρωσαν λόγω οφσαιντ. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Πορτογαλία και γερμανία αναμετρώνται σήμερα 19/6 στο μόναχο για τη δεύτερη αγωνιστική του έκτου ομίλου του euro2020. Τρίτη, 15 ιουνίου 2021, 00:07. Μία γερμανία να την πιεις στο ποτήρι. Η πορτογαλία και η γερμανία αναμετρώνται στην allianz arena σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία.

Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Τιτανομαχία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την πορτογαλία να κοντράρεται στην αλιάνζ αρένα με τη γερμανία. Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Τρίτη, 15 ιουνίου 2021, 00:07.

T7di9kro Eqdqm
T7di9kro Eqdqm from www.bankingnews.gr
Κι άλλο γκολ βρήκε η γερμανία στο παιχνίδι με την πορτογαλία. Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών του Πρεμιέρα για πορτογαλία, γαλλία και γερμανία στον «όμιλο του θανάτου». Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Τρίτη, 15 ιουνίου 2021, 00:07. Θύμισε την παλιά καλή πρωταθλήτρια (vid) από Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία!

Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών του

Θύμισε την παλιά καλή πρωταθλήτρια (vid) από Το σύνολο του σάντος τα βρήκε σκούρα. Μία γερμανία να την πιεις στο ποτήρι. Επειδή κόντρα στη γερμανία τα έκανε όλα λάθος. Allianz arena, μόναχο, γερμανία (14.500) ουσιαστικά γηπεδούχος η γερμανία. Η πορτογαλία δεν… τρέλανε κόσμο με την ουγγαρία, όμως πέτυχε τον σκοπό της, ενώ η εμφάνιση της γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2021 είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πορτογαλία και γερμανία θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Για την ακρίβεια, ήταν το πρώτο που σκόραρε. Πορτογαλία και γερμανία συγκρούονται στην 'allianz arena' του μονάχου, για την 2η αγωνιστική του group f στο euro 2020. Στο καλύτερο ματς του euro 2020 και ένα από τα καλύτερα όλων των euro. Η γερμανία, μπήκε αποφασισμένη να σκοράρει κόντρα στην πορτογαλία! Εγκλήματα και τιμωρία στην πανδαισία του μονάχου (βίντεο) τα πάντσερ βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και ξετύλιξαν τα δώρα του φερνάντο σάντος και των ποδοσφαιριστών. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τo ματς του euro μεγάλο ντέρμπι στο μόναχο με τους γερμανούς να παίζουν τα ρέστα τους κόντρα στους πρωταθλητές ευρώπης.

0 Response to "Πορτογαλία Γερμανία : Ay Bxwwlfitb0m"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel